Gasztronómiai tanácsadás

Gasztronómiai tanácsadás

Mi ez?

Több mint 20 éve dolgozom a vendéglátásban, így sok mindent láttam már. Egy vendéglátóhely elindítása sokféle különböző feladatból és buktatóból áll a koncepció megalkotásától a konyhafejlesztésén át a konyhai csapat betanításáig. Öröm és elismerés számomra, ha megtisztel bizalmával és segíthetek önnek abban, hogy közös munkánk eredményeként egy jó hely szülessen meg, ahová a vendégek szívesen és gyakran betérnek.

Kiknek ajánlom?

  • Leendő étterem- és kávézó-tulajdonosoknak
  • Akik professzionális eszközökkel felszerelt konyhákat építenek
  • Akik éttermi csapat összeállításáért felelősek

Mennyibe kerül?

Nincsenek fix árak, mert mindent a megrendelő igényei és az adott társaság létszáma szerint, egyénileg alakítunk ki az ügyféllel közösen.

TELEFON

+36 30 250 3229

Scroll to top