Gasztronómiai tanácsadás
Mi ez?
Több mint 20 éve dolgozom a vendéglátásban, így sok mindent láttam már. Egy vendéglátóhely elindítása sokféle különböző feladatból és buktatóból áll a koncepció megalkotásától a konyhafejlesztésén át a konyhai csapat betanításáig. Öröm és elismerés számomra, ha megtisztel bizalmával és segíthetek önnek abban, hogy közös munkánk eredményeként egy jó hely szülessen meg, ahová a vendégek szívesen és gyakran betérnek.
Kiknek ajánlom?
- Leendő étterem- és kávézó-tulajdonosoknak
- Akik professzionális eszközökkel felszerelt konyhákat építenek
- Akik éttermi csapat összeállításáért felelősek
Mennyibe kerül?
Nincsenek fix árak, mert mindent a megrendelő igényei és az adott társaság létszáma szerint, egyénileg alakítunk ki az ügyféllel közösen.
TELEFON
+36 30 250 3229