Édesburgonyás babos burrito mango salsával

Édesburgonyás babos burrito mango salsával

Hozzávalók (4 adag):

4 db óriás tortilla lap
0,15 kg vörösbab konzerv
0,7 kg édesburgonya
0,2 kg paradicsom
ropogós sült hagyma
1 db mangó
0,1 kg lilahagyma
só, fehérbors, olívaolaj ízlés szerint

Elkészítés:

Az édesburgonyát meghámozzuk, majd nagy cikkekre vágjuk és sóval, borssal, oliva olajjal átkeverjük. Sütőbe téve lassan, 150 fokon készre sütjük. A paradicsomokat felkockázzuk, a babkonzervet átmossuk.
A mangót meghámozzuk és vékonyra szeleteljük, majd a lilahagymát a mangóhoz azonos méretűre vágjuk, olíva olajjal és sóval, átkeverjük őket.
A tortilla lap közepén egy csíkban elhelyezzük az édesburgonyát, babot, paradicsomot és mangosalsát, de csak annyit teszünk hogy kényelmesen fel tudjuk tekerni a tortillát. A feltekert tortillát alufóliába tekerjük és 200 fokos sütőben 15 perc alatt készre sütjük.

Scroll to top